Extra informatieavond 27 juni 2017 ontwerpbestemmingsplan Wijk aan Zee

Extra informatieavond 27 juni 2017 ontwerpbestemmingsplan Wijk aan Zee


Op 6 juni 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk besloten om het ontwerpbestemmingsplan voor Wijk aan Zee ter visie te leggen. De officiële publicatie staat op de website van de gemeente Beverwijk  www.beverwijk.nl en in de Kennemer van 14 juni 2017 en in de Staatscourant van diezelfde datum.

Omdat het hier gaat om een bijzonder bestemmingsplan (een pilot op basis van de Crisis- en herstelwet) heeft het college besloten om een extra informatieavond te organiseren om uit te leggen hoe dit plan functioneert en richting kan geven aan de mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Het plan loopt vooruit op de toekomstige Omgevingswet die een andere manier van werken en denken vraagt.

Om dit uit te kunnen leggen is er op dinsdag 27 juni 2017 om 19.30 uur in de sporthal bij De Moriaan te Wijk aan Zee (Dorpsduinen 4) een bijeenkomst waar aan de hand van een presentatie wordt uitgelegd hoe het plan in elkaar zit. Een ieder die hier kennis van wil nemen is van harte uitgenodigd. Er zal ook gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Waar en hoe de stukken van dit bestemmingsplan ter visie liggen staat al in de officiële advertentie van 14 juni 2017 en op de website van de gemeente Beverwijk. Daar staat ook aangegeven hoe u kunt reageren op dit plan. De extra avond in de sporthal is bedoeld voor uitleg en niet voor inspraak!

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beverwijk.

Laatste berichten

Deel deze bericht